Jeroen Adriaans - Entrepreneur - E-Expansion - Undiemeister

24U Kick off Jeroen Adriaans

Het is alweer even geleden ondanks de situatie rondom COVID-19 maar 20 april is het toch weer zover. Ik ga alleen nu niet in een zaal spreken maar via de computer, dus online bij de 24U kick off bij 24U in Bedrijf!

Dinsdag 20 april 2021 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U KICK OFF. Gastspreker: Jeroen Adriaans, Undiemeister

BEZETEN VAN ONDERGOED!

Ondergoed: Een sexy onderwerp? Ja, want dit is ons belangrijkste kledingstuk en daarmee goed voor een megamarkt; Maar helaas ook een kanttekening vanwege de mega impact op het milieu… De Brabantse ondernemer Jeroen Adriaans (34 jaar) weet het beste van twee werelden met groot succes te verenigen: Eerst veroverde hij de markt via Bamigo met bamboe ondergoed; Nu is hij samen met zijn compagnon hard op weg om daar nog een stap overheen te gaan met Undiemeister (en de door Undiemeister gepatenteerde stof Mellowood).  

Inspiratiebom

Naast Undiemeister heeft Jeroen Adriaans nog meerdere ondernemingen op zijn naam, waarbij verschillende bedrijven elkaar onderling moeten versterken. Zo verricht zijn e-commercebureau E-Expansion ook werkzaamheden voor Undiemeister. Op deze laatste loot aan de stam ligt nu wel de focus, vooralsnog alleen met online verkoop en in de toekomst eventueel ook via fysieke winkels.

Jeroen is een ware inspiratiebom voor veel ondernemers; Tijdens deze 24U KICK OFF deelt hij onder meer de highlights van zijn ondernemersavontuur en zijn groeidoelstellingen.

Bron: https://24uurinbedrijf.nl/events/24u-kick-off-jeroen-adriaans/