Bamigo-Jeroen-Adriaans

24U STARTUP

E-commerce is de toekomst en de online markt groeit significant. Jeroen Adriaans, oprichter van Bamigo, heeft inmiddels al meerdere malen laten zien dat hij weet hoe je online succesvol kunt zijn. Bamboe herenondergoedmerk Bamigo onderscheidt zich, naast het kwalitatief materiaalgebruik, in hun marketinguitingen waarin unieke pandamaskers gedragen worden door de mannelijke modellen. Bij 24U STARTUP doet Jeroen Adriaans zijn verhaal.

Nu het merk zich krachtig in de markt gezet heeft is hij klaar voor een nieuwe uitdaging om weer een nieuw product online in de markt te zetten. Jeroen zal tijdens deze 24U Startup vertellen over zijn ondernemerservaringen. 

Hoe bepaal je de merkstrategie binnen een niche markt? Hoe kan je een snelle groei automatiseren en realiseren en welke impact heeft dat op je bedrijfsvoering? Wanneer besluit je als ondernemer een volgende nieuwe uitdaging aan te gaan?

24U STARTUP

Donderdag 5 juli organiseert 24 uur in bedrijf in het Philips Stadion, Frederiklaan 10A, ingang 8 in Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Jeroen Adriaans, Oprichter Bamigo.com.

Programma:
07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Jeroen Adriaans, Oprichter Bamigo.com

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk