JeroenAdriaans_ED

Presentatie 24uurinbedrijf 2019

E-commerce is de toekomst en de online markt groeit significant. Jeroen Adriaans, onder andere bekend als oprichter van Bamigo, heeft inmiddels meerdere malen laten zien dat hij weet hoe je online succesvol kunt zijn. Sinds juli 2018 is Jeroen vertrokken bij Bamigo, “Ik heb alles gegeven maar het is voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Het is ‘the end of the lesson’”. in 24U Kickoff verteld Jeroen meer over zijn ervaringen.

Jeroen is inmiddels een nieuwe onderneming gestart genaamd E-Expansion. Met dit bedrijf helpt hij andere ondernemers om online succesvol te worden.

Hoe bepaal je de merkstrategie binnen een nichemarkt? Hoe kan je een snelle groei automatiseren en realiseren en welke impact heeft dat op je bedrijfsvoering? Wanneer besluit je als ondernemer een volgende nieuwe uitdaging aan te gaan?

24U KICK OFF

Woensdag 27 maart organiseert 24 uur in bedrijf een 24U Kickoff in het NHOW Hotel, Wilhelminakade 137 in Rotterdam. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden.

Programma:
07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Jeroen Adriaans, E-Expansion, voormalig oprichter van Bamigo.

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk