Bedrijven

Ik ben in juli 2018 vertrokken bij Bamigo. Na mijn vertrek heb ik E-Expansion opgericht, hét e-commerce bedrijf wat andere ondernemers helpt in het online ondernemen. Naast E-Expansion ben ik op zoek gegaan naar andere nieuwe projecten, bedrijven met een goed product of dienst met daarbij een goed verhaal. Projecten waar ik vrolijk van wordt en die mij energie geven. Spreekt dit je aan en denk je dat jouw onderneming ons inspireert, neem dan hier contact op. Benieuwd naar de bedrijven waarbij wij betrokken zijn? Lees het hieronder.

E-Expansion

Hét e-commerce bureau van Nederland. E-Expansion helpt andere ondernemers online succesvoller te worden. Ons team van specialisten biedt ondersteuning in het behalen van jouw groeidoelstellingen. 

Het motto ‘Onbezorgd groeien’ staat centraal.

Website: https://e-expansion.nl/

Undiemeister®

Ondergoed is een mega markt met mega impact op het milieu. De NIEUWE STOF Mellowood® overtreft alles, op kwaliteit, luxe, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Het beste van twee werelden. Undiemeister® zet de volgende grote stap na bamboe in het ondergoed!​.

Website: https://www.undiemeister.com/

Dryly

Dryly, de beste oplossing tegen bedplassen. De plaswekker methode is de meest effectieve manier om bedplassen aan te pakken. Van de kinderen die de plaswekkermethode volgen is 89% binnen drie maanden ook s’nachts zindelijk. Uw kind krijgt een speciaal broekje aan dat in verbinding staat met de ontvanger.  Zodra het broekje nat wordt maakt de ontvanger uw kindje wakker en krijgt u een signaal. Dryly heeft hier een pandabeer; Wizzu, aan toegevoegd. Het ultieme vriendje van uw kind. Samen met Wizzu gaat uw kind ontwikkelen en leren. In de Dryly app houden we het gedrag van uw kindje bij en motiveren we uw kindje om samen met Wizzu droge nachten te maken.

Website: https://dryly.com/

Beddenkoopjes.nl

Beddenkoopjes.nl is dé online slaapspecialist van Nederland. Beddenkoopjes heeft een speciaal assortiment bestaande uit boxsprings, matrassen, toppers, dekbedden en hoofdkussens. Zij leveren maximale kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor iedereen een bed dat volledig past in zowel het design als het lig-comfort.

Sock & Sock

Iedere maand een nieuw paar sokken. Kleurrijke unieke designs,  makkelijk aan te melden en op te zeggen en verpakt met een prachtig verhaal. Dit abonnement brengt iedere maand weer een lach op je gezicht. Het enthousiasme van deze jonge onderneming is zo aanstekelijk dat je hier iedere maand iets van mee moet krijgen.

Website: https://socksock.com/

Ghazoo

GhaZoo luiers zijn van uitstekende kwaliteit en dat zeggen we niet zomaar. Uit onderzoek blijkt dat onze luiers voldoen aan de hoogste normen en daarbij zijn alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd.  De luiers hebben een goede pasvorm waardoor ze comfortabel zitten. Ghazoo levert maandelijks de juiste hoeveelheid luiers automatisch aan huis.

Website: https://ghazoo.com/

BambooLogic

BambooLogic Europe BV is een Europese organisatie, gevestigd in Nederland, die zich toelegt op het kweken van bamboe. De organisatie bezit strategische geselecteerde grondopties in Portugal, Spanje, Italië en Griekenland, met als doel hier bamboeplantages te ontwikkelen.

Website: https://www.bamboologic.eu/