Bedrijven

In 2014 heb ik met behulp van investeerders de eerste keer mogen ervaren hoe het is om een eigen bedrijf om te bouwen, dit was een fantastisch mooi avontuur. Dit heeft er toe geleid dat ik in 2018 heb besloten om zelfstandig verder te gaan. Ik ben gestart met E-commerce bureau E-Expansion. E-Expansion is hét e-commerce bedrijf wat andere ondernemers helpt om succesvol(ler) te worden in het online ondernemen. Naast het bedrijf E-Expansion ben ik op zoek gegaan naar mooie merken/concepten die mij energie geven en waar ik affiniteit mee heb.  Een mooi en voorbeeld hiervan is het nieuwe heren onderkleding merk Undiemeister® welke ik mee heb opgericht in nov 2019.

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn eigen bedrijven. Naast deze eigen bedrijven helpen wij met E-Expansion ook andere ondernemingen om een vergelijkbare groei te kunnen realiseren. Ben jij op zoek naar een specialist die jouw bedrijf kan boosten? Neem dan  contact op!

Hét e-commerce bureau van Nederland. E-Expansion helpt andere ondernemers online succesvoller te worden. Ons team van specialisten biedt ondersteuning in het behalen van jouw groeidoelstellingen.

Wij zijn “Dé partner naar online succes”.

Lees meer ..

Ondergoed is een mega markt met mega impact op het milieu. De NIEUWE STOF Mellowood® overtreft alles, op kwaliteit, luxe, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Het beste van twee werelden. Undiemeister® zet de volgende grote stap na bamboe in het ondergoed!​.

Lees meer ..

Dryly, de beste oplossing tegen bedplassen. De plaswekker methode is de meest effectieve manier om bedplassen aan te pakken. Van de kinderen die de plaswekkermethode volgen is 93% binnen 6-8 weken ook s’nachts zindelijk. 

Uw kind krijgt een speciaal broekje aan dat in verbinding staat met de ontvanger.  Zodra het broekje nat wordt maakt de ontvanger uw kindje wakker en krijgt u een signaal. Dryly heeft hier een pandabeer; Wizzu, aan toegevoegd. Het ultieme vriendje van uw kind. Samen met Wizzu gaat uw kind ontwikkelen en leren. In de Dryly app houden we het gedrag van uw kindje bij en motiveren we uw kindje om samen met Wizzu droge nachten te maken.

Lees meer ..

Altijd de juiste maat luiers bij jouw thuisbezorgd. GhaZoo luiers zijn van uitstekende kwaliteit en dat zeggen we niet zomaar. Uit onderzoek blijkt dat onze luiers voldoen aan de hoogste normen en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd. Ook hebben de luiers een goede pasvorm waardoor ze comfortabel zitten. Minstens zo belangrijk, elke maat luier heeft een uniek design waarin jouw kindje absoluut gezien mag worden.

Lees meer ..

Kiber Watches

Kiber® is opgericht in 2005 door Richard Kies. Zijn fantasie wordt werkelijkheid. Een eigen horloge merk lanceren, dat is de droom van iedere horloge liefhebber! Het Nederlandse horloge merk Kiber® kent inmiddels tienduizenden enthousiaste dragers. Jeroen Adriaans (E-commerce specialist) en Richard Kies hebben de handen in een geslagen om het merk verder uit te bouwen op de online markt.

Lees meer ..

Het Gezinsleven

Het Gezinsleven is een leuke blog welke ik samen met een een jongedame heb opgericht. We delen allerlei artikelen over allerdaagse zaken waar we als ouders tegenaan lopen. Daarnaast beoordelen we verschillende producten en delen we hier onze ervaringen. 

Lees meer ..

Beddenkoopjes

Beddenkoopjes.nl is dé online slaapspecialist van Nederland. Beddenkoopjes heeft een speciaal assortiment bestaande uit boxsprings, matrassen, toppers, dekbedden en hoofdkussens. Zij leveren maximale kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor iedereen een bed dat volledig past in zowel het design als het lig-comfort.

Lees meer ..

Sanisolid is dé specialist in sanitair met daarbij de focus op kranen en zoals de naam al zegt Solid. Solid surface (‘solide oppervlakte’) is de afgelopen decennia in een razend tempo populair geworden in Nederlandse keukens en badkamers. Het materiaal heeft een aantal zeer bijzondere eigenschappen en voordelen. Veel producten, zoals vrijstaande baden, wasbakken en douchecabines, zijn gemaakt van dit duurzaam oppervlaktemateriaal. Het materiaal is sterk en duurzaam.

Lees meer ..