Bedrijven

In 2018 ben ik gestopt met Bamigo en heb ik E-Expansion opgericht. E-Expansion is hét e-commerce bedrijf wat andere ondernemers helpt om succesvol(ler) te worden in het online ondernemen. Naast E-Expansion ben ik ook gaan investeren in diverse startups en eigen ideeën gaan uitwerken, allemaal projecten waar ik vrolijk van wordt en die mij energie geven. Op deze pagina vind je een overzicht van bedrijven waar ik in participeer of waarvan ik oprichter/eigenaar ben. Spreekt dit je aan en denk je dat jouw onderneming ons inspireert, neem dan  contact met ons op.

E-Expansion

Hét e-commerce bureau van Nederland. E-Expansion helpt andere ondernemers online succesvoller te worden. Ons team van specialisten biedt ondersteuning in het behalen van jouw groeidoelstellingen. 

Het motto ‘Onbezorgd groeien’ staat centraal.

Website: https://e-expansion.nl/

Undiemeister®

Ondergoed is een mega markt met mega impact op het milieu. De NIEUWE STOF Mellowood® overtreft alles, op kwaliteit, luxe, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Het beste van twee werelden. Undiemeister® zet de volgende grote stap na bamboe in het ondergoed!​.

Website: https://www.undiemeister.com/

Dryly®

Dryly, de beste oplossing tegen bedplassen. De plaswekker methode is de meest effectieve manier om bedplassen aan te pakken. Van de kinderen die de plaswekkermethode volgen is 89% binnen drie maanden ook s’nachts zindelijk. Uw kind krijgt een speciaal broekje aan dat in verbinding staat met de ontvanger.  Zodra het broekje nat wordt maakt de ontvanger uw kindje wakker en krijgt u een signaal. Dryly heeft hier een pandabeer; Wizzu, aan toegevoegd. Het ultieme vriendje van uw kind. Samen met Wizzu gaat uw kind ontwikkelen en leren. In de Dryly app houden we het gedrag van uw kindje bij en motiveren we uw kindje om samen met Wizzu droge nachten te maken.

Website: https://dryly.com/

Kiber Watches

Kiber® is opgericht in 2005 door Richard Kies. Zijn fantasie wordt werkelijkheid. Een eigen horloge merk lanceren, dat is de droom van iedere horloge liefhebber! Het Nederlandse horloge merk Kiber® kent inmiddels tienduizenden enthousiaste dragers. Jeroen Adriaans (E-commerce specialist) en Richard Kies hebben de handen in een geslagen om het merk verder uit te bouwen op de online markt.

Website: https://www.kiberwatches.com/

Beddenkoopjes.nl

Beddenkoopjes.nl is dé online slaapspecialist van Nederland. Beddenkoopjes heeft een speciaal assortiment bestaande uit boxsprings, matrassen, toppers, dekbedden en hoofdkussens. Zij leveren maximale kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor iedereen een bed dat volledig past in zowel het design als het lig-comfort.

Website: https://www.beddenkoopjes.nl/

BambooLogic

BambooLogic Europe BV is een Europese organisatie, gevestigd in Nederland, die zich toelegt op het kweken van bamboe. De organisatie bezit strategische geselecteerde grondopties in Portugal, Spanje, Italië en Griekenland, met als doel hier bamboeplantages te ontwikkelen.

Website: https://www.bamboologic.eu/