Beddenkoopjes

Heerlijk slapen voor een eerlijke prijs

Beddenkoopjes is dé online beddenspeciaalzaak van Nederland. Wij bieden, jou als onze klant, topkwaliteit producten voor een betaalbare prijs. Beddenkoopjes.nl streeft er naar om iedereen een optimaal slaapcomfort te bieden voor een onverslaanbaar lage prijs. Zoek je een compleet nieuwe boxspring, het perfect liggende matras, een heerlijk 4 seizoenen dekbed of een orthopedisch kussen. Uw zoektocht naar het perfecte bed eindigt succesvol bij Beddenkoopjes.nl!

Het assortiment van Beddenkoopjes

In onze webwinkel vind je een zeer scherp geprijsd assortiment boxsprings, matrassen, toppers, dekbedden en hoofdkussens. Wij zijn dagelijks bezig om de beste deals uit te zoeken, zodat u de beste kwaliteit krijgt voor de laagste prijs. Een nieuw bed kopen was nog nooit zo voordelig!

De beste kwaliteit

Bij Beddenkoopjes vind je boxsprings tegen bodemprijzen! Wij zoeken naar de beste deals en streven ernaar om de beste kwaliteit aan te bieden voor de meest scherpe prijs. Wij zorgen dan ook voor een glimlach op je gezicht als je naar bed gaat en wanneer je opstaat. Iedere keer als je gaat slapen geniet je van de comfort die je in huis hebt gehaald en je wordt heerlijk wakker door de hoge kwaliteit van onze producten. Omdat een mens één derde van zijn leven slaapt, is een kwalitatief hoogwaardig bed ontzettend belangrijk. Wij zorgen ervoor dat kwalitatief hoogwaardige slaap artikelen voor iedereen toegankelijk zijn voor een scherpe prijs.

Jeroen Adriaans - Bedrijven - Beddenkoopjes - Boxspring2

De goedkoopste van Nederland

Beddenkoopjes.nl kan deze lage prijzen mede realiseren doordat we bijvoorbeeld directe levering uitvoeren vanuit de producent. Wij halen verschillende schakels uit de keten weg en hoeven jou als klant daardoor ook geen dure met opslag- en showroomkosten door te berekenen. Hier wil je als consument ook helemaal niet voor betalen en zorgt ervoor dat we de goedkoopste kunnen zijn.  Dankzij onze verschillende soorten betaalmogelijkheden is het kopen van een kwalitatief goed bed nu voor iedereen mogelijk.