Dryly plaswekker

De leukste oplossing tegen bedplassen

Wie is Dryly?

Wij zijn Dryly® en wij helpen kinderen en ouders die last hebben van bedplasproblemen. Wij zijn met 3 man sterk gestart met Dryly® met de overtuiging dat we de oplossing tegen bedplassen leuker moesten maken. Dryly is een van de bedrijven waar wij mede oprichter in zijn.

Er zijn verschillende plaswekkers op de markt maar veelal met een medische uitstraling waardoor kinderen het als “negatief” ervaren. Door onze positieve benadering van het probleem, met de panda knuffel Wizzu en met diverse spelelementen wordt  je kind gestimuleerd en is hij/zij meer gemotiveerd om te werken aan de oplossing.

Ons doel

Wij zijn een jong innovatief bedrijf wat een belangrijke meerwaarde wil bieden aan het (herstellen van) zelfvertrouwen en geluk van kinderen die last hebben van bedplassen. Bedplassen kan namelijk enorm veel invloed hebben op het zelfvertrouwen van je kind; je kind durft niet meer bij vriendjes of vriendinnetjes te slapen en/of niet meer op mee op bijvoorbeeld schoolkamp. Dit kan zelfs op de lange termijn een uitwerking hebben en dat is een extra reden om zo snel mogelijk te starten met het werken aan een oplossing. Door onze unieke en vrolijke plaswekkermethode is 93% van onze gebruikers binnen 6-8 weken droog.

Bedplassen is een groot probleem voor kinderen en hun ouders. Het is simpelweg heel erg vervelend om ‘s ochtends wakker te worden in een nat bed. Onderzoek wijst uit dat kinderen veel last hebben van bedplasproblematiek. Ze durven niet meer te logeren en schamen zich voor hun gedrag. Ouders hebben vaak het gevoel dat ze falen of dat hun kind misschien een beetje lui is. Maar bedplassen is niet iets dat je zomaar stopt. Het is dus voor kinderen én ouders frustrerend.

De beste oplossing tegen bedplassen

De plaswekkermethode is de meest effectieve manier om bedplassen aan te pakken. Van alle kinderen die gebruik maken van de Dryly® plaswekker is maar liefst 93% ‘s nachts zindelijk binnen 6-8 weken. Daar worden wij heel blij van!

Je kind trekt voor het slapen gaan een Dryly® plaswekkerbroekje aan, dat er uitziet als een gewoon boxershort of hipster en dat in verbinding staat met de ontvanger.  Zodra het broekje nat wordt maakt de ontvanger in de pandabeer Wizzu je kind wakker met een speciale wekker en krijg je als ouder een signaal op je mobiele telefoon. 

Door onze draadloze plaswekker te koppelen met een leuke pandabeer (Wizzu) en diverse spelelementen raakt je kindje beter gemotiveerd om aan de slag te gaan. Zo gaan jullie samen op avontuur naar droge nachten.

Voor wie is Dryly?

We hebben je kort verteld over ons doel en onze plaswekker maar voor wie is Dryly® precies? Dryly® is voor kinderen die problemen hebben met bedplassen, maar ook voor kinderen die zindelijk willen worden. Kinderen die van luiers af willen. Dryly® heeft als doel ouders en kinderen te helpen met incontinentieproblemen. De meeste kinderen zijn tussen de 3 en de 16. Voor de jongere kinderen hebben we leuke vrolijke broekjes ontwikkeld en voor de wat oudere kinderen effen broekjes zonder logo of bijzonderheden. Ook hebben we voor de jongere kinderen de wekker in onze lieve panda ‘Wizzu’ verstopt. Wizzu moet het vriendje zijn van uw kind. Ook bij logeerpartijtjes kan Wizzu gewoon mee!

De Dryly® app is voor zowel kinderen, als ouders. Het is de bedoeling dat je als ouder samen met je kind de app gebruikt. Oudere kinderen kunnen ook zelf de app installeren en gebruiken. De app is voor alle telefoons bruikbaar.