E-Expansion

Dé partner naar online succes

E-Expansion is een full service e-commerce bureau welke andere ondernemers helpt om online succesvol(ler) te worden. Zoals de naam al doet vermoeden streven wij naar het verbeteren van het online resultaat van je onderneming. De kennis en ervaring binnen E-Expansion wordt niet alleen gecombineerd met een frisse blik maar nog belangrijker, naar de toekomst. Hierdoor zijn wij in staat het beste uit jouw onderneming te halen.

Geschiedenis

Om meer te weten te komen over E-Expansion gaan we even terug in de tijd. E-Expansion is medio 2018 opgericht door Jeroen Adriaans. Jeroen heeft zich in zijn carrière al meerdere malen bewezen succesvol te zijn in E-commerce en heeft daarbij een mooi trackrecord opgebouwd. Een bekend voorbeeld is het bamboe heren onderkleding merk Bamigo. Inmiddels heeft Jeroen verschillende bedrijven waarvan wij (mede)eigenaar van is.

In het verleden is Jeroen meermaals geconfronteerd met hindernissen op E-commerce gebied die succes op dat moment tegenhielden. Opvallend was dat Jeroen in al die jaren geen enkele partij tegen is gekomen die ondernemers volledig kan ondersteunen in het online ondernemen. Er zijn ontzettend veel bedrijven die éen of enkele aspecten van het complete landschap beheersen maar een totaal aanbieder is tot op heden nog niet gevonden. Daarnaast zijn er veel bedrijven die dezelfde services aanbieden en het is voor een leek erg lastig om de juiste selectie te maken. Dit heeft hem aan het denken gezet en dat heeft geleid tot de oprichting van E-Expansion.

jeroen adriaans diensten

De diensten/services van E-Expansion

Samenwerken is de verbindende factor, zowel intern als met de klant. E-Expansion heeft inmiddels een uitgebreid scala aan diensten die wij aanbieden aan onze klanten bestaande uit:

  • Website analyse
  • Website design
  • Website development
  • Conversie optimalisatie
  • SEO
  • Marketing strategie
  • Media strategie
  • Hosting & onderhoud

Wij starten altijd met een goede analyse en gaan dan pas voor je aan de slag. We bekijken de markt en we bekijken hoe we de huidige site kunnen optimaliseren zodat we betere resultaten kunnen behalen. Als alles goed staat starten we pas met SEA. SEA campagnes doen wij altijd gezamelijk met een partner, wij hebben veel kennis en ervaring opgedaan om mee te kunnen sturen en om de beste partners te kunnen laten aansluiten om de beste resultaten te kunnen behalen.

De slagader van onze eigen concepten

E-Expansion werkt voor klanten maar wordt natuurlijk ook regelmatig ingezet voor mijn eigen concepten/bedrijven waar ik (mede)eigenaar van ben. Zoals ik altijd zeg fungeert E-Expansion als de slagader van de verschillende bedrijven. 

E-Expansion heeft verschillende specialisten in dienst met elk zijn/haar eigen expertise gebied. Hierdoor kunnen wij de meeste activiteiten intern oppakken waardoor we sneller kunnen schakelen en kunnen inspelen op actualiteiten die spelen in de markt. 

Wij hebben een groei van 250% tot 1000%+ gerealiseerd voor onze klanten!

E-Expansion is volledig gefocussed op resultaat! Er is natuurlijk niks leuker dan samen succesvol te zijn, daarom zijn wij ook selectief in de merken waarvoor wij werken. Het moeten producten of diensten zijn waar wij gevoel bij hebben, welke wij interessant vinden en waar wij in geloven. Voldoet jouw product of dienst hieraan dan gaan wij graag samen met jou kijken hoe we jouw bedrijf nog succesvoller kunnen maken!