Florrèl

Duurzaam beddengoed

Waarom Florrèl® anders is

Anders, omdat over alles is nagedacht. Niets is zomaar aangenomen, het kan altijd beter. Want wat verbetert je slaapcomfort écht, terwijl je ook nog eens goed doet voor de wereld? Dat is waar het om gaat. Uitsluitend Europese productie, uit Portugal en Duitsland. Met een bijzondere weeftechniek, voor een stof met een koele en een warme zijde. Innovatieve oplossingen, om je bed snel op te maken. Van instopstroken tot slimme bevestigingen van dekbedden en overtrekken. De mooiste, natuurlijke stoffen. Premium afwerking, prijswinnend duurzaam gemaakt. Met Florrèl slaap je in vertrouwen een betere dag tegemoet. Voor jezelf, voor de wereld.

Het team van Florrèl® is het team achter Undiemeister®, met ruime ervaring in duurzaam en premium textiel.

Al meer dan 10 jaar werken wij met duurzame materialen, die zich van conventionele stoffen onderscheiden op kwaliteit in relatie tot het gebruik van die stoffen. Duurzaam moet in onze visie kwalitatief hoogwaardig zijn. Daarin is het gebruik van die stoffen en dus van de artikelen die daarmee zijn gemaakt, toonaangevend. Beddengoed vraagt andere prioriteiten dan bijvoorbeeld ondergoed of essential herenkleding, zoals Undiemeister dat biedt. Slapen is een andere ervaring, een ander moment.

Goede temperatuurregulering bijvoorbeeld, werkt bij beddengoed net iets anders. Andere textieltechniek (weven vs. breien bijvoorbeeld) en andere verhoudingen in de samenstelling. Ventilatie en goede vochtafdrijving, samen met antibacteriële kwaliteiten, moeten afgestemd zijn op het gebruik. Op de nachtrust dus.

Warmte en frisheid in één dekbedovertrek

Met Ondotex™ biedt Florrèl een exclusieve Portugese weeftechniek, die dezelfde stof een warme en een frisse zijde geeft. Bij de dekbedovertrekken en de kussenslopen tonen kleine labeltjes en het tonale kleurverschil het verschil in temperatuurbeleving. Jij kiest wat jij behaaglijk vindt.

Dekbedden met optimale temperatuurregulatie

De tijk van 100% organisch katoen met de vulling van TENCEL™ en DACRON 0% vezels, biedt het ideale slaapklimaat. Temperatuurregulatie met optimale ventilatie. Alleen bij Florrèl

De juiste balans

Herboren wakker worden, na een heerlijke nacht slapen. Een helder hoofd met heldere gedachten. Maar je blijft nog even liggen. Want dit voelt goed. Niet te koud en niet te warm. Onder een vederlicht dekbed, alsof er niets op je rust. Bijna gewichtloosheid, die je niet wilt verstoren. Zo kan het dus ook, dus nog even zo blijven liggen. Nog even genieten van dit moment. Nog even “do not disturb”.