Sanisolid

Dé Solid Surface specialist

Ik ben samen met twee andere ondernemers gestart met Sanisolid. Met meer dan 100 jaar ervaring in het sanitair, maatwerk en online verkopen hebben wij onze krachten gebundeld in dit mooie bedrijf. In het verleden hebben wij ons voornamelijk bewogen binnen de B2B sector maar nu zagen wij een uitgelezen mogelijkheid uit te breiden en ook de eindconsument te bedienen.

Sanisolid is jong van geest, we schakelen snel en houden van open- en eerlijkheid. We zijn continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de markt en ons assortiment zal dan ook regelmatig worden ge-update. De focus van Sanisolid ligt met name op producten van het materiaal Solid Surface. Dit materiaal wordt steeds populairder en wordt voornamelijk veel gebruikt voor de duurdere designartikelen zoals wastafels en baden. Sanisolid wil deze mooie artikelen toegankelijker maken voor de consument en dat is gelukt! Wij bieden deze high-end artikelen voor extra voordelige prijzen aan op onze website.

De producten van Sanisolid komen uit verschillende regio’s van de wereld. Wij zijn bij het ontwikkelen van nieuwe producten altijd op zoek naar de meest duurzame mogelijkheden, of het nu om materiaalkeuzes gaat, de levensduur van een product of om de wijze van produceren.

Solid Surface

Solid surface (‘solide oppervlakte’) heeft de afgelopen decennia veel aan populariteit gewonnen in de Nederlandse keukens en badkamers. Dit prachtige materiaal heeft een aantal zeer bijzondere eigenschappen en voordelen. Veel producten, zoals vrijstaande baden, wasbakken en douchecabines, zijn gemaakt van dit duurzame oppervlaktemateriaal.  Aangezien het in iedere denkbare kleur of vorm geproduceerd kan worden zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Door de samenstelling uit twee verschillende stoffen is Solid Surface een verstandige lange termijnkeuze: het is duurzaam, slijtvast, schoon & hygiënisch (want er zitten geen minuscule openingetjes of naden in waardoor vuil zich niet kan binden aan het materiaal), het is vlekwerend en vochtbestendig. De robuustheid van het materiaal zorgt ervoor dat bijtende stoffen het oppervlakte niet aantasten. Mocht er toch een beschadiging ontstaan is dit zeer gemakkelijk weer te herstellen aangezien het materiaal naadloos te verlijmen is. Sanisolid vervaardigd producten in eigen beheer en werkt uitsluitend met de beste merken Solid Surface zoals: Corian, Hi-Macs &  Staron.