Jeroen Adriaans - Omroep Brabant - Undiemeister - Beste Radio reclame

Corso Zundert, Lekker Opstaan en Undiemeister winnen de Beste Commercial 2022

De Beste Commercial 2022 is de reclameprijs waarbij het Brabantse publiek de winnaars van de beste reclame bepaalt. Dit in 3 categorieën: ‘Online’, ‘Televisie’, ‘Radio’. Iedere categorie heeft 1 winnaar. Dit jaar zijn ook wij met Undiemeister genomineerd voor de prijs van de beste radio reclame.

De verkiezing voor de beste reclame is in het leven geroepen om jou als kijker actief te betrekken bij reclame, want reclame is leuk, inspireert en erg effectief. Hoe vaak heb jij iets gekocht nadat je een reclame hebt gezien? Dit komt vaker voor dan jij denkt, zonder dat je het door hebt. We laten ons echt allemaal door commercials beïnvloeden.

De organisatie van de verkiezing bedankt iedereen voor zijn of haar stem. Ook wij willen de stemmers heel erg bedanken namens E-Expansion en Undiemeister waardoor wij deze mooie prijs hebben mogen winnen!

De beste commercial 2022 is…

Dit zijn ze dan, de winnaars* van de beste reclame, uitgezonden in 2022 op Omroep Brabant. In totaal zijn er 3 awards uitgedeeld. Check hier de winnaarsvideo. Acteur en presentator Patrick Stoof overviel de gelukkigen. Hoe dat eraan toeging? Bekijk de video hieronder:

Winnaar categorie: Radio is Undiemeister!

Bron: Beste commercial Omroep Brabant

Bekijk ook: Undiemeister® wint de prijs “Beste product van het jaar 2022-2023”, in de categorie duurzame fashion.