Jeroen Adriaans - New Business Radio - Dag van de aarde

Dag van de Aarde

Op 22 april zal voor de 53ste keer de ‘Dag van de Aarde’, of beter bekend in het Engels als ‘Earth Day’ georganiseerd worden. Op deze dag wordt er extra stilgestaan bij duurzaamheid. Hoe maken we deze wereld nu duurzamer voor de volgende generaties? Consumenten, maar ook merken, dragen dit op deze dag extra uit met allerlei acties. Één van deze merken is Undiemeister. Op welke manier zijn zij aan het verduurzamen? Ron Lemmens ging er tijdens deze Business Update over in gesprek met Jeroen Adriaans, CEO en co-founder van Undiemeister.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Bron: New business Radio