Diensten

Ik haal erg veel plezier en energie uit het delen van kennis met andere ondernemers. Benieuwd naar de verschillende diensten waarmee ik je onderneming kan ondersteunen? Bekijk ze hieronder:

Jeroen-Adriaans_Presentatie_Philipsstadion

Presentaties en lezingen

E-commerce

Ik geef regelmatig lezingen voor groepen ondernemers en leerlingen op scholen over ondernemerschap, E-commerce en marketing. Door mijn opgebouwde track-record kan ik daar mooie praktijkvoorbeelden bij halen en deze ook verder toelichten. Als bewezen E-commerce specialist vind ik het leuk om kennis te delen met andere ondernemers en geïnteresseerden door meer te vertellen over mijn eigen ervaringen binnen het online ondernemen.

Conversie optimalisatie

E-Expansion

Door mijn opgedane werkervaring en de daarbij behorende gerealiseerde resultaten kan ik wel zeggen dat conversieoptimalisatie tot één van mijn specialiteiten behoort. Halverwege 2018 heb ik een nieuw bedrijf opgericht genaamd E-Expansion. E-Expansion is een samenvoeging van de woorden “E-commerce” en “Expansie”. Dit bedrijf bestaat uit een aantal specialisten met ieder een eigen expertise, met deze bundeling aan specialisten helpen wij het maximale uit je onderneming te halen. We starten bij de basis, de website en de automatisering, en daarna de expansie naar buiten toe met behulp van de juiste marketingstrategie.

Met E-Expansion zijn wij in staat om andere ondernemers van A tot Z van dienst te zijn. Denk hierbij aan de online verkoop van een product maar bijvoorbeeld ook aan lead generatie voor dienstverleningen.

Sanne van Paassen - Peak Performance - Jeroen Adriaans

Advies

Marketing- en media strategie

De technische werkzaamheden binnen een bedrijf staat aan de basis van de groeimogelijkheden. De groeistrategie met de daarbij behorende markerting- en/of mediastrategie zijn van belang om de groeimogelijkheden te kunnen realiseren. Daarom geef ik sessies waarin we sparren om de juiste strategie te bepalen welke de groeimogelijkheden gaan realiseren. Centraal staat hoe we de markt gaan benaderen en welke middelen daarvoor nodig zijn.

Na het formuleren van een juiste marketingstrategie kunnen wij, indien gewenst, ondersteuning bieden in het opzetten van de juiste media strategie en de uitvoering hiervan. Door onze opgebouwde kennis en ervaring kunnen wij hier een flinke kostenbesparing mee realiseren.