Jeroen Adriaans - New Business Radio - Fabienne de Vries

Duurzaam en CO2-neutraal ondernemen

Vrijdag om 10:00 uur spreekt Fabienne de Vries met Jeroen Adriaans in Let’s Talk Business.

Jeroen Adriaans is een datagedreven ondernemer met verschillende bedrijven zoals E-Expansion, Undiemeister, Dryly. Het nieuwe bedrijf dat Jeroen gaat lanceren is ‘Florrèl’. Florrèl is ook 100% gericht op duurzaamheid en is maximaal CO2-neutraal, zoals je dat ook bij Undiemeister terug kunt zien. Fabienne de Vries gaat onder meer over deze lancering in gesprek met Jeroen Adriaans, founder van E-Expansion en co-founder/CEO van Undiemeister.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let’s Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Let’s Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Bron: https://newbusinessradio.nl/artikel/2924/duurzaam-en-co2-neutraal-ondernemen