Jeroen Adriaans - Nieuws - Florrèl bij De Ondernemer

Florrèl bij De Ondernemer

Vandaag een leuk radio interview gehad bij de Ondernemer, bekijk het stuk hieronder:

Middelgrote stadscentra worden vaker overgeslagen door de consument. Inwoners van middelgrote plaatsen doen namelijk de helft van hun aankopen elders, bijvoorbeeld in een grotere stad. Als gevolg daarvan is de winkelleegstand in deze kleinere stadscentra het grootst. Dit blijkt allemaal uit het Handboek Kooporiëntaties dat op 10 oktober zal verschijnen. Daar zijn zo’n 300.000 consumenten voor ondervraagd uit meer dan zevenhonderd plaatsen.  

Retailexpert Aart Jan van Duren van architecten- en ingenieursadviesbureau Sweco is één van de schrijvers van het handboek. Waarom zijn kleine winkel- en stadscentra nou juist op dit moment niet aantrekkelijk en zijn er voorbeelden van steden die het wél goed hebben aangepakt? Jonathan van Noord ging er met Aart Jan van Duren over in gesprek.

Met Undiemeister zette Jeroen Adriaans duurzame ondermode op de kaart. Die truc wil hij nu herhalen met Florrèl. Geen lingerie of boxers, maar duurzaam beddengoed. Hoe anders is dat en vraagt de consument daar wel echt naar? Jeroen Adriaans vertelde er meer over. 

Wat komt er op je af als een medewerker langdurig ziek wordt en hoe ga je hiermee om? Vorige week spraken we met Martine Bolhuis vanuit haar eigen persoonlijke ervaring met verzuim. In het slot van deze serie vertelde Martine over haar zakelijke ervaring als Business Partner Duurzame Inzetbaarheid bij Centraal Beheer. 

Tot slot kwam Danny Galiart van Vegan Masters zijn bedrijfsplan pitchen over vegetarisch en/of veganistisch voedsel en het investeren in sharefunding. 

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Bron: De Ondernemer