Sanne van Paassen - Peak Performance - Jeroen Adriaans

KVK podcast: Stappenmakers

Waar moet je allemaal rekening mee houden als je een nieuwe stap maakt met je bedrijf? In de podcastserie ‘Stappenmakers’ voert presentatrice Annette van Soest al wandelend gesprekken met ondernemers over de stappen die ze hebben gezet en wat ze hiervan leerden. Omdat ze kansen zien, willen groeien of omdat ze moeten. Door een crisis, klimaatverandering of digitalisering. Bedrijven kúnnen niet achterblijven.

Elke aflevering gaat Van Soest met een ondernemer in gesprek over de stappen die hij of zij heeft gemaakt. Kleine stappen, zoals meer verduurzamen of je bedrijf online beveiligen. Maar ook grotere stappen, zoals het voorkomen van een faillissement met de Wet homologatie onderhands akkoord (WHOA) of van een winkel een webshop maken. Volg de podcastserie op Spotify en ontdek elke week nieuwe ondernemersverhalen.

10: Bewuste boxers

In deze aflevering ontmoet Van Soest ras-ondernemer Jeroen Adriaans. Jeroen richtte een aantal jaar geleden het merk Undiemeister op: duurzame onderkleding voor mannen. Jeroen en zijn compagnon produceerden een nieuwe duurzame stof en verkopen inmiddels duizenden onderbroeken, t-shirts en sokken die van dit duurzame materiaal gemaakt zijn. Jeroen vertelt hoe dit hele proces tot stand kwam en welke stappen ze hebben moeten zetten om succesvol te worden.

Luister de podcast hier

Het complete artikel inclusief alle podcasts vind je via de volgende link:
https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/ondernemen/kvk-podcast-stappenmakers/