Jeroen Adriaans Florrel

Lancering Florrèl crowdfunding

“Florrèl” is de naam van het premium en maximaal duurzame beddengoed dat binnenkort het daglicht gaat zien! Handgemaakt in Portugal en Duitsland, van de mooiste en duurzaamste materialen. Het assortiment van Florrèl is een volledige lijn premium bedden- en badgoed. Stijvol, minimalistisch en timeless chique.

Met Florrèl slaap je naar een betere wereld.

Everyday Hotelvibe

Herboren wakker worden, na een heerlijke nacht slapen. Een helder hoofd met heldere gedachten. Maar je blijft nog even liggen.  Want dit voelt goed. Niet te koud en niet te warm. Onder een vederlicht dekbed, alsof er niets op je rust. Bijna gewichtloosheid, die je niet wilt verstoren.

Zo kan het dus ook, dus nog even zo blijven liggen. Nog even genieten van dit moment. Nog even “do not disturb”.

Tijdloze kleuren geven rust

De dag is druk geweest en weer voorbij. Nu is het even jouw moment. Even afschakelen, even rust. Die begint al met de eerste aanblik van de tijdloze tinten van Florrèl®.  Timeless chique. Minimalistisch elegant. Zonder druk gedoe. Decent en subtiel. Dan komt de rust, in je eigen oase, als de tonale tinten zacht over je heen vallen.      

“Down to earth colors, as earth has never gone out of fashion”.

Waarom Florrèl® anders is

Anders, omdat over alles is nagedacht. Niets is zomaar aangenomen, het kan altijd beter. Want wat verbetert je slaapcomfort écht, terwijl je ook nog eens goed doet voor de wereld. Dat is waar het om gaat. Uitsluitend Europese productie, uit Portugal en Duitsland. Met een bijzondere weeftechniek, voor een stof met een koele en een warme zijde. 

Innovatieve oplossingen, om je bed snel op te maken. Van instopstroken tot slimme bevestigingen van dekbedden en overtrekken. De mooiste, natuurlijke stoffen. Premium afwerking, prijswinnend duurzaam gemaakt. Met Florrèl® slaap je in vertrouwen een betere dag tegemoet. Voor jezelf, voor de wereld.

Dat geeft “Piece of Mind”.

Jeroen Adriaans - Florrèl team

Ook Florrèl wordt een premium merk 

Daarom gaan we Florrèl net als Undiemeister(r) met een kickstart naar buiten te brengen. Jouw investering gaat dat mogelijk maken.  Bouw mee aan dit premium en maximaal duurzame beddengoed! 

  • Jaarlijkse aflossing met 4% rente 
  • Zeer interessante bonussen voor de eerste deelnemers aan deze crowdfunding.

Interesse? Lees meer op deze pagina of bezoek onze website!