Jeroen Adriaans - Lotgenoten Podcast

Podcast opgenomen bij Lotgenoten

Jeroen Adriaans is de oprichter van Bamigo en Undiemeister en ondernemen zit hem in het bloed. Binnen 4 jaar wist Jeroen Bamigo van €0 naar €6 miljoen omzet te groeien en veroverden Nederland met zijn modellen met pandahoofden. Inmiddels is Jeroen vertrokken bij Bamigo en volledig gefocust op Undiemeister, en die focus levert hem veel op. Undiemeister groeit minstens zo hard en is inmiddels een gevestigde naam in de onderkledingbranche.

Wat Jeroen uniek maakt is dat hij zijn bedrijven (die volledig online zijn) nog veel promoot via kranten, televisie en meer ‘ouderwetse’ marketing manieren. Hoe kan een online ondernemer met webshops zo’n groot succes halen met billboards, kranten en anderen oude marketingkanalen? Wij spraken Jeroen Adriaans over zijn weg naar succes en alle pieken en dalen die hij onderweg tegen is gekomen.  

In het kort over de Lotgenoten podcast

In 2014 begon Jeroen Adriaans het merk Bamigo, een merk dat duurzame ondergoed maakt van bamboe. Het begon stroef maar Jeroen wist er een succes doormiddel van creatieve marketing een groot succes van te maken. Toen hij in 2018 vertrok deed Bamigo €6 miljoen omzet en hadden zij meer dan 80.000 klanten. Jeroen besloot een andere weg in te slaan en begon zijn marketing agency E-expansion om andere bedrijven te helpen de stap te maken naar succes in de online wereld.

E-expansion ging al snel goed, maar het ondernemersbloed kroop waar het niet gaan kan en in 2019 begon Jeroen een nieuw onderbroeken merk genaamd Undiemeister. Inmiddels gaat het super goed met Undiemeister en is Jeroen wederom opweg naar de top met zijn bedrijf. Hoe werd Bamigo een succes? Hoe werkt marketing? Hoe gaat hij met Undiemeister het succes van Bamigo overtreffen? Ontdek dat en meer in aflevering 134 van de Lotgenoten Podcast. 

Jeroen Adriaans - Lotgenoten podcast - Florrel Undiemeister E-Expansion

JOIN DE COMMUNITY: https://lotgenotenpodcast.nl/-community

LIEVER KIJKEN? KAN OOK!

YOUTUBE: https://lotgenotenpodcast.nl/-YT

Check hier de Lotgenoten SOCIALS

INSTAGRAM: https://lotgenotenpodcast.nl/-IG

TIKTOK: https://lotgenotenpodcast.nl/-TikTok