Nieuwe Undiemeister commercial 2021

Nieuwe Undiemeister TV commercial gelanceerd

Het is zover, we hebben een nieuwe Undiemeister TV commercial gelanceerd. We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest achter de schermen om een nieuwe commercial te ontwikkelen. Een nieuwe commercial ontwikkelen is altijd spannend, hij moet opvallen, spraakmakend zijn en het liefst ook humor bevatten. Het is altijd een erg moeilijke opgave om hier de beste middenweg in te vinden zonder dat je allerlei mensen tegen “de neus gaat stoten”.

De voorgaande Undiemeister TV commercial (2020)

Wie kent niet de reclames van Undiemeister®? We hebben een jaar lang genoten van de dansende, gek bewegende mannen in de vreemde onderbroeken, in allerlei soorten en maten. Waarna Undiemeister® laat zien hoe het beter kan. We hadden hierbij gekozen voor verschillende typen ondergoed waarbij wij van mening zijn dat deze momenteel niet meer kunnen.

Onder het motto “Neem jezelf toch eens serieus” willen wij afscheid nemen van die vrolijke printjes, de oude pasvormen etc. Dat was leuk toen we nog scholieren waren maar het wordt nu eens tijd dat we volwassen worden. Naast de betere uitstraling van de Undiemeister boxershorts draait het natuurlijk ook enorm om de duurzaamheid van Undiemeister door de door ons zelf ontwikkelde stof Mellowood.

Benieuwd naar de oude Undiemeister TV commercial? Bekijk deze hier:

De nieuwe Undiemeister TV commercial

Undiemeister® presenteert met gepaste trots de nieuwste commercial: “Boy meets girl”. Iedereen kent immers wel het verhaal dat je nooit weet wat de dag jou gaat brengen. Daarom kan je maar beter goed voorbereid zijn, in ieder geval met mooi en goed ondergoed.

En dat is precies waar de nieuwe Undiemeister TV commercial over gaat. Een jongen en een meisje zijn allebei druk bezig op hun mobiel en letten beiden niet op. Zo botsten ze op elkaar en het is direct liefde op het eerste gezicht. Van het één komt het ander en voor je het weet rukken ze elkaar thuis de kleren van het lijf. En dan, ja dan wordt het een wel zéér ongemakkelijk momentje voor onze jonge bink. 

De knappe jonge dame is er direct helemaal klaar mee en laat onze held verbouwereerd achter. Girlpower op z’n best. De commercial gaat daarna direct terug naar de kijker, met de vraag “en wat draag jij vandaag?”. Bekijk de nieuwe Undiemeister TV commercial hier:

We hebben weer wat humor in onze Undiemeister TV commercial verwerkt, dus kijk naar de commercial om te zien wat er echt gebeurt. En één ding is zeker, een Undiemeister® zal een dame nooit zo laten schrikken! Want de duurzame boxershorts van Undiemeister® zitten als gegoten en zien er chique en volwassen uit. Dus neem jezelf serieus! Kies voor duurzaamheid, uitstraling en comfort.

Duurzame Mellowood onderkleding van Undiemeister

Het kan je niet zijn ontgaan dat de Undiemeister® onderkleding gemaakt is van Mellowood®. De belangrijkste reden waarom wij hebben gekozen voor Mellowood is de maximaal duurzame wijze waarmee Mellowood® onderkleding wordt geproduceerd. Onderkleding, of ondergoed zo je wilt, vormt een belangrijk deel van de textielindustrie.

Ondergoed wordt immers door vrijwel iedereen dagelijks gedragen. De textielindustrie is ’s werelds op één na grootste vervuiler, vooral wat betreft CO2 uitstoot. Zoals je ongetwijfeld weet ligt daar de grootste uitdaging voor ons allemaal. Door de optimaal duurzame productie van Mellowood® draagt Undiemeister® onderkleding dus bij aan de CO2reductie, met iedere boxershort en ieder t-shirt dat wij verkopen. Mellowood® bestaat uit 68% TENCEL(tm), 28% Biologisch katoen en 4% Elastaan.

Kortom, Undiemeister® onderkleding is “The Next Step”

Revolutie in onderkleding, dat zeggen wij zelf graag. De perfecte balans tussen maximale duurzaamheid en onvergelijkbare kwaliteit. Want zeg nou zelf, is balans niet het belangrijkste in het leven?

ICH BIN UNDIEMEISTER®️

De meest comfortabele onderkleding bestel je op Undiemeister.com