E-expansion-portfolio-websites3

Jeroen Adriaans – Onbezorgd groeien in E-commerce

In ben geïnterviewd voor een leuke podcast door Mathijs Kok over onbezorgd groeien in E-commerce. In dit interview werden er verschillende zaken besproken zoals ondernemerschap, ontwikkelen van websites maar ook mijn nieuwe avonturen zoals Undiemeister. Benieuwd naar deze leuke podcast?

E-commerce is de corebusiness van E-Expansion. Ik ben een data-gedreven ondernemer die zich focust op online ondernemen omdat juist hier alle data inzichtelijk gemaakt kan worden. E-Expansion is de specialist in het bouwen van websites, SEO-optimalisatie en het vinden van de perfecte mix tussen online- en offline marketingstrategieën. E-Expansion biedt een totaalpakket om online succesvol te worden en onbezorgd te kunnen groeien.

Naast het ondersteunen van ondernemers is E-Expansion ook eigenaar/mede-eigenaar van een aantal andere concepten. Eén daarvan is Undiemeister, een premium merk in heren onderkleding. Undiemeister heeft zijn producten gemaakt van het unieke Mellowood, de meest duurzame stof op deze wereld.

Bron: https://www.mathijskok.com/shows/jeroen-adriaans/