Over Jeroen Adriaans

Ik ben een data gedreven ondernemer die middels variërende data-analyses de juiste koers van een onderneming bepaalt. Deze manier van werken heeft geresulteerd in een fantastisch track-record. Hierdoor is ook het inzicht ontstaan dat mijn kennis en ervaring andere ondernemers kan helpen om hun onderneming succesvoller te maken. Benieuwd naar meer informatie over Jeroen Adriaans of hoe ik bij kan dragen aan de volgende groeifase van je onderneming. Bekijk dan deze pagina!

Een data gedreven ondernemer

In mijn verleden heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt en hier op verschillende functies mijn kennis weten te vergaren. Hierdoor heb ik mij gestructureerd klaar weten te stomen voor het ondernemerschap. Mijn data gedreven aanpak en opgedane kennis in combinatie met e-commerce resulteert in fantastische resultaten.
 
In 2014 heb ik voor het eerst een bedrijf vanuit het niets opgebouwd, genaamd Bamigo. Een merk in de heren onderkleding gemaakt van bamboe. Bamigo heb ik samen met een team van 4 collega’s, door de juiste data om te zetten in groeistrategieën,  binnen 3 jaar naar een omzetniveau van 6 miljoen getrokken. In juni 2018 ben ik gestopt met Bamigo en ben ik een nieuwe onderneming E-Expansion gestart.
 

E-Expansion is een E-commerce onderneming bestaande uit een aantal professionals met verschillende expertises. Met dit team van specialisten willen wij andere ondernemers helpen groeien door online kansen om te zetten naar resultaat.

Naast E-Expansion ben ik altijd op zoek naar nieuwe ideeën en kansen. De creativiteit blijft opspelen en dat heeft geresulteerd in diverse eigen ondernemingen en participaties in ondernemingen met producten of diensten waarin wij geloven. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het nieuwe onderkledingmerk Undiemeister® welke ik samen met mijn compagnon ben gestart in november 2019. Meer over de verschillende merken en concepten waarin wij participeren vind je hier.

Een verdubbeling van je conversie ratio is een halvering van je marketingkosten!

Tijdens het oprichten van Bamigo ontdekte ik dat veel bedrijven diensten aanbieden maar dat er geen echte “full service” partij op de markt was. Veel ondernemers weten niet goed waar ze moeten starten, vandaar mijn idee om een bedrijf te starten met een groep professionals waarbij wij ondernemers van A tot Z kunnen ondersteunen. Door middel van onze expertises en partnerships zijn wij in staat om het maximale uit jouw bedrijf te halen. Als ondernemer kan je onbezorgd groeien omdat wij je ontzorgen in in het totale traject. Hierdoor behoud je de focus op je sterkste eigenschap, namelijk het ondernemen. Wij vertalen de data naar groeimogelijkheden die bijvoorbeeld de conversie optimaliseren, strategische doelen opzetten en/of realiseren en ondersteunen je in de volledige uitvoering hiervan.

Benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?