Jeroen Adriaans - Entrepreneur - E-Expansion - Undiemeister

Presentatie Jeroen Adriaans ondernemers peelland (30 sept 2021)

Bij­een­komst 30 sep­tem­ber 2021 met diner en spre­ker Jeroen Adri­aans

  • 18:00 uur – Ontvangst in Hotel West-Ende
  • 18:30 uur – Aanvang 3-gangen diner
  • 20:30 uur – Presentatie door Jeroen Adriaans
  • 22:00 uur – Netwerkborrel

Op donderdag 30 september ontvangen we Jeroen Adriaans.

Na het onderbroeken avontuur bij Bamigo is Jeroen in 2018 zijn nieuwe onderneming E-Expansion gestart. Met E-Expansion helpt Jeroen met zijn team andere ondernemers succesvol(ler) te maken. Naast het helpen van andere ondernemers heeft Jeroen ook een handje vol eigen bedrijven/concepten opgericht. Het bekendste voorbeeld wat je bijna niet hebt kunnen missen in de media (radio, TV, kranten, internet etc.) is Undiemeister®!

Waarom nou juist weer in de onderkleding? Ondergoed is het belangrijkste kledingstuk en daarmee goed voor een megamarkt. Helaas heeft textiel tot op heden ook een kanttekening vanwege de mega impact op het milieu… De Brabantse ondernemer Jeroen Adriaans (34 jaar) weet het beste van twee werelden met groot succes te verenigen. Eerst veroverde hij de markt via Bamigo met bamboe ondergoed en nu is hij samen met zijn compagnon hard op weg om daar op duurzame wijze nog een stap overheen te gaan met Undiemeister® (en de door Undiemeister gepatenteerde stof Mellowood®).

Naast Undiemeister® heeft Jeroen Adriaans nog meer ondernemingen op zijn naam staan zoals Dryly®, Ghazoo, Sanisolid etc. Het E-commerce bedrijf E-Expansion fungeert daarin als de grote slagader van de verschillende ondernemingen.

Zien we je donderdag 30 september? Meld je aan!

Kosten voor gasten:
Diner: € 35,00 (inclusief twee drankjes)
Alleen presentatie: je betaalt alleen je eigen drankjes (met munten, te koop bij de receptie van Hotel West-Ende)

Bron: https://www.ondernemers-peelland.nl