JeroenAdriaans_Quote

Spreker Quote Talks 2017

Jeroen Adriaans E-commerce specialist als spreker bij Quote Talks

Geïnteresseerd in succesverhalen & tips van de oprichters van Nederlands grootste succes-startups? Quote is al meer dan 30 jaar het kennisinstituut als het gaat om ondernemen, vermogen en succes. Om onze kennis te delen en ambitieuze mensen te inspireren organiseren wij op maandag 27 november voor de tweede keer het sprekersevent Quote TALKS in het DeLaMar Theater Amsterdam. Als spreker bij Quote talks komt onder andere Jeroen Adriaans oprichter van Bamigo.

Dat wil zeggen dat er spraakmakende ondernemers op een podium vertellen hoe zij een bedrijf hebben opgericht. Hoe ze zijn gevallen, opgestaan, weer gevallen, weer opgestaan, en uiteindelijk zo slim of hard hebben gewerkt dat Quote met bewondering over hen schrijft. En aandachtig naar hen luistert. Ondernemers die vol humor en bezieling over hun blunders en toch weer succes kunnen praten. Ze doen niet alsof ze heilig zijn, of bijzondere gaven hebben, ze doen gewoon iets. En houden vol.
Met grote namen uit het bedrijfsleven en de startup-scene verzorgen we een snel en interactief programma over ondernemerschap en kansen in het Nederland van 2017. Hoe kom je op dat 1 million dollar-idee? Hoe realiseer je exponentiele groei?

Hoe ziet de weg naar succes eruit? Mis het niet en profiteer van de tips & trucs van oprichters van ’s lands succesvolste bedrijven.In deze editie van Quote TALKS staan weer zes topondernemers met hun eigen originele verhaal op het podium. Onze hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck gaat met hen in gesprek en ook u krijgt de kans deze ondernemers vragen te stellen en na afloop in gesprek te gaan. Tussendoor vertellen vier jonge ondernemers in een flitsende pitch over hun startup. Een deskundige jury kiest de beste pitcher en die met Quote waardige prijzen naar huis gaat.

Na afloop zoals het hoort een borrel Wie weet ontmoet u nieuwe mensen. Wie weet raakt u geïnspireerd. Wie weet ontstaat er een fantastisch idee, maar u heeft in elk geval een leuke avond. Of u blijft lekker op de bank thuis zitten en kijkt Suits. Intussen een beetje Facebooken. Instagram checken. Snorharen op iemands gezicht tekenen op Snapchat. Kan prima, want ooit hebt u een miljoenenbedrijf. Toch?
We zien u de 27e,
Quote

Format: Zomergasten x College Tour meets netwerkborrel
Doelgroep: 600 young professionals en ondernemers tussen de 27 en 35 jaar
Locatie: DeLaMar Theater Amsterdam, Wim Sonneveld Zaal

Sprekers

Eelko van Kooten (Spinnin’Records)
Robert Nass (Bitcoins)
Coen van Oostrom (OVG Vastgoed)
Jeroen Adriaans (Bamigo)
Symen Jansma (Travelbird)

Bekijk het originele artikel via de onderstaande link:

http://www.quotenet.nl/Nieuws/Quote-TALKS-Het-sprekersevenement-vol-succesvolle-ondernemers-205403