Team achter Undiemeister® lanceert duurzaam en premium beddengoed

Het team achter Undiemeister®, een toonaangevend merk op het gebied van duurzaam en premium herenondergoed, kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwste initiatief: Florrèl®, een hoogwaardig merk beddengoed dat duurzaamheid en comfort in perfecte harmonie verenigt. 

Florrèl® is net als Undiemeister® geboren uit de overtuiging dat luxe en duurzaamheid hand in hand kunnen (en moeten) gaan. Florrèl® biedt beddengoed gemaakt met bijzondere Portugese weeftechnieken, die samen met innovatieve vondsten de slaapervaring verbetert en tegelijkertijd een positieve impact heeft op onze planeet. 

Het bijzondere onderscheid van Florrèl®. 

  1. Innovatie. Het beddengoed is gemaakt met een exclusieve Portugese weeftechniek, dat organisch katoen en Tencel™ op een nieuwe wijze combineert, waardoor de stof een koele en een warme zijde biedt. Innovatieve oplossingen maken snel en mooi opmaken van het bed een koud kunstje. 
  2. Duurzame materialen en productieprocessen. Florrèl® zet zich in voor het gebruik van milieuvriendelijke materialen- en productieprocessen, waarbij wordt gestreefd naar een maximale reductie van CO2. 
  3. Oog voor detail en kwaliteit. Florrèl®-beddengoed wordt met de hoogste aandacht voor detail vervaardigd, wat resulteert in producten die lang meegaan zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. 
  4. Lokale en ethische productie. Al het beddengoed van Florrèl® wordt onder verantwoordelijkheid van Portugese en Duitse producenten in Europa gemaakt, onder ethische arbeidsomstandigheden en met minimale transportafstanden.  
  5. Natuurlijke materialen. De stoffen van Florrèl® zijn vrij van schadelijke chemicaliën en gebruiken natuurlijke kleurstoffen en materialen voor een gezondere slaapomgeving. 
  6. Stijlvol, minimalistisch en elegant design. Florrèl® biedt een assortiment beddengoed met een minimalistisch, tijdloos ontwerp dat past bij elke slaapkamerinrichting. 

Florrèl® is een innovatieve benadering van slaapcomfort en biedt de combinatie van vakmanschap, duurzaamheid en innovatie, met Portugese flair en Duitse degelijkheid.  

Over Undiemeister® 

Undiemeister® is een pionier op het gebied van duurzame mode en ondergoed. Sinds 2019 heeft Undiemeister® zich toegelegd op het creëren van hoogwaardige, milieuvriendelijke producten die zowel comfortabel als ethisch verantwoord zijn. Florrèl® is het nieuwste initiatief van het Undiemeister®-team, dat vastbesloten is om de principes van duurzaamheid en kwaliteit hoog te houden. 

Meer informatie? Klik hier

florrel-dekbedovertrekset-softblue-5
florrel-dekbedovertrekset-softblue-4

Bron: Brabant in Business