Jeroen Adriaans - Bedrijven - Undiemeister - beste product prijs

Undiemeister® wint de prijs “Beste product van het jaar 2022-2023”, in de categorie duurzame fashion.

Op 14 december 2022 was het zover, de uitreiking van het beste product van het jaar 2022-2023, in restaurant Het Bosch te Amsterdam. Meer dan 100 vertegenwoordigers van bekende Nederlandse merken hadden zich verzameld, met gezonde spanning in afwachting of zij de prijs zouden ontvangen in één van de verschillende categorieën.

De consument bepaalt

Niet een vakjury maar juist de consument bepaalt jaarlijks welk merk met de felbegeerde prijs naar huis gaat. En juist omdat het de gebruikers van de producten zijn die de ranglijst samenstellen, is deze prijs zo ontzettend relevant. Want uiteindelijk is dát waar het om gaat, de gebruikers die uit eigen ervaring oordelen en uit alle aanbieders de beste kiezen.

Felle competitie

Duizenden merken gingen met elkaar de strijd aan en probeerden de gunst te winnen van de stemmers. Uit alle gegadigden werd een shortlist opgesteld, op zichzelf al een mooie prestatie om daarop te worden vermeld. Want een jaar lang als beste product 2022-2023 te boek staan, betekent nogal wat. Undiemeister® deed mee in de categorie “Duurzame Fashion”. Dat is een voor ons zeer relevante categorie zoals je wellicht weet, door onze focus op maximaal CO2 neutrale productie, minimaal watergebruik en recycling.

Er kan er maar 1 winnen

Terwijl de goedverzorgde lunch ten einde liep, zal je altijd zien dat de prijs in de categorie duurzame fashion pas op het allerlaatst werd uitgereikt. Spanning tot aan het dessert, maar toen kwam dan ook het verlossende woord: Undiemeister®! Wat een geweldig moment om na jaren hard werken deze prachtige beloning te mogen ontvangen. Iedereen bij Undiemeister® is zo trots als een pauw en wij zijn onze klanten en alle andere consumenten die op ons hebben gestemd uiteraard zeer dankbaar.