Jeroen Adriaans - Nieuws - Undiemeister nieuwe commercial 2022

Undiemeisters® 3e serie TV commercials zijn live

Weet je nog hoe Undiemeister® voor het eerst op de televisie kwam? Dat is alweer ruim twee jaar geleden, met een commercial die een beetje stof deed opwaaien. Want opeens zag je mannen in onderbroeken in rare kleuren en modellen, die bovendien vaak waren versleten. En toen kwam “de” Undiemeister®, die liet zien dat het ook anders kon. Op die commercial kwamen wel wat reacties. Veel positief gelukkig, maar ook reacties van mensen die bijvoorbeeld vonden dat de modellen in het versleten ondergoed wel een beetje voor gek werden gezet. Terwijl dat allemaal modellen waren, die wisten wat de bedoeling was en die bovendien erg veel lol hadden bij het maken van de opnamen. Van hun geen onvertogen woord, ook niet toen de commercial werd uitgezonden.

De commercial als verhaaltje

Op een gegeven moment wordt het tijd voor een nieuwe commercial, want iedereen weet dan wel zo’n beetje waar het overgaat. De verrassing is er dan af. Dus dat is dan hard nadenken, want meer van hetzelfde op een andere manier is niet echt vernieuwend. Dus wij besloten om het over een andere boeg te gooien, met verhaaltjes. Die kwamen erop neer dat je maar beter goed en mooi ondergoed kan dragen, dus ook als man, want je weet maar nooit wanneer dat van pas komt. Zoals “boy meets girl”, waarbij twee mensen elkaar ontmoeten, verliefd worden en in een mum van tijd in hun ondergoed staan. Alleen zijn ondergoed is nogal versleten en uit de mode. En je snapt het al, dan verschijnt de Undiemeister®, die laat zien hoe het beter kan. En zo nog twee andere verhaaltjes, waarbij mannen plotseling in hun ondergoed staan.

Gebruiksgemak en stijl als thema voor de nieuwe tv-spot

Met de nieuwe commercial wilden wij onder andere laten zien dat het ondergoed van Undiemeister® perfect draagt en je er de hele dag plezier van hebt. Daarom zie je een hele dag uit het leven van iemand met Undiemeister® ondergoed. De haan kraait, hij staat op en wat hij ook doet, het ondergoed zit altijd uitstekend.

En wij hadden nog wat nieuwe artikelen in petto, zoals de zwembroeken. Dus ook die wilden wij op een originele manier introduceren. Op een manier die opvalt. Met altijd als afsluiting de verschillende kleuren waarin de artikelen zijn te verkrijgen. En met onze nieuwste TV commercial zijn we weer een beetje terug naar de stijl van de eerste. Rustige, effen achtergronden, met alle aandacht voor onze producten.

Drie commercials met altijd dezelfde boodschap: met Undiemeister® draag je premium essentials