Jeroen Adriaans - Webwinkelvakdagen

Webwinkel Vakdagen 23 & 24 januari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Hoe Undiemeister online de markt verovert

WOE 16:15 – 16:45

Lezingenzaal 5

Premium essentials, maximale duurzaamheid. Welkom bij Undiemeister®, The Next Step in essentials voor heren. Revolutionair, ongekend comfortabel en stijlvol.

Gemaakt van Mellowood®, een stof van onvergelijkbare topkwaliteit. Kleuren geïnspireerd op de natuur en de meest duurzame optie die er is. Voor Undiemeister’s Mellowood® bestaat geen alternatief. Premium perfection Premium Perfection betekent voor een Meister een optimale balans tussen de hoogst mogelijke stofkwaliteit, sublieme pasvorm, luxe afwerking en maximaal duurzame productie. Precies die harmonie vind je terug bij Undiemeister. Dit kan alleen zonder concessies te doen. Goed is nooit goed genoeg. Alleen het beste telt, en dan nog beter. Alles in balans. Dat is het meesterlijke van Undiemeister®.

Al sinds 2011 streven wij naar absolute topkwaliteit en de hoogst mogelijke duurzaamheid voor onderkleding. Met de introductie van bamboe onderkleding in Nederland maakten wij een eerste grote stap vooruit ten opzichte van katoen. Zowel in duurzaamheid als in kwaliteit. Maar het kan beter… en het móet beter. Daarom ontwikkelden wij de revolutionaire stof Mellowood®. Een liefdeshuwelijk tussen TENCEL™ en gecertificeerd biologisch katoen. Gepatenteerd en exclusief verkrijgbaar bij Undiemeister®.

Jeroen neemt je mee in zijn online ondernemersverhaal van 2011 tot nu.